Élelmiszermarble áttekintés: működik?

Élelmiszermarble áttekintés: működik?

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk. A

FoodMarble egy Health Tech vállalat, amely lélegzetelállító eszközöket árusít, és egy olyan alkalmazást, amely segíthet az irritábilis bél szindrómás (IBS) és más emésztési kérdésekben szenvedő embereknek az élelmiszer -intoleranciájuk azonosításában. A kutatások szerint ezek az eszközök pontosak.

Az ember emésztőrendszerében élő baktériumokat és más mikroorganizmusokat mikrobiomának nevezzük. Az ember mikrobiomja egyedi számukra, ami azt tudja, hogy egyesek miért reagálnak bizonyos ételekre, mint mások. Az utóbbi években a kutatók inkább a mikrobiómba nézték, mint a krónikus betegség kezelésére és a különféle egyéb egészségi állapotok segítésére szolgáló potenciális útnak. Például egyes bizonyítékok azt sugallják, hogy a mikrobióma befolyásolhatja az IBS -t. A

FoodMarble két eszközt és egy alkalmazást fejlesztett ki, amelyet az emberek felhasználhatnak az étkezésük figyelésére, és hogy mikrobiómuk hogyan reagál a különböző ételekre. Az eszközök mögött álló koncepció annak az elv körül forog, hogy egyes élelmiszerek eltérően lépnek kapcsolatba az ember egyedi mikrobiómjával, és néhány embernél magasabb szintű gázt, puffadást, kellemetlenséget és egyéb tüneteket tudnak figyelembe venni.

Ez a cikk az élelmiszermárkát keresi, beleértve a termékeit és a jó hírnevét. Ezenkívül információkat nyújt az alternatív szolgáltatásokról és termékekről, valamint tanácsokat arról, hogy mikor vegye fel a kapcsolatot az orvoshoz az emésztési problémákról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes bemutatott információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején. Az orvosi hírek ma szigorú termékválasztási és ellenőrzési folyamatot követnek. Tudjon meg többet itt.

Mi az élelmezés?

A FoodMarble egy Health Tech vállalat, amely lélegzetelállító teszteket árusít az emésztőrendszer számára.

Foodmarble eszközök Mérje meg, hogy mennyi gázt adnak a baktériumok az ember bélkibocsátásában az emésztés során egy lélegzetminta segítségével. Az FoodMarble alkalmazás ezt „erjesztésként” rögzíti. Ezek a gázszintek jelezhetik, hogy bizonyos cukrok milyen gyorsan vagy lassan haladnak át az ember emésztőrendszerén, ami azt sugallhatja, hogy a test mennyire hatékonyan emészti őket.

Egy személy felhasználhatja ezeket az információkat annak meghatározására, hogy mely élelmiszerek lehetnek intoleranciájuk. Figyelemmel kísérhetik étkezéseiket, stresszszintüket és alvási tüneteiket is.

Az FoodMarble két lélegzetelállító eszközt értékesít, az Aire és az Aire 2 -et. Mindkét eszköz olvasmányokat ad arról, hogy az ember mikrobiómja hogyan reagál a különböző ételekre.

A készülékbe való lélegzés után a felhasználók az FoodMarble alkalmazást használhatják az általuk evett ételek naplózásához, az általuk tapasztalt reakciókhoz, és hogyan érezték magukat az étkezés vagy snack után.

Az Aire termék olvasásával kombinálva egy személy felhasználhatja ezt az információt annak megértésére, hogy mely élelmiszerek okozják túlzott gázt az emésztőrendszerben. Ezután testreszabhatják étrendüket olyan ételek körül, amelyek nem okozják ezt a reakciót. A

FoodMarble egy 6 hetes tervet is értékesít egy élelmiszer-intoleranciakészletre, amely az ember intoleranciáját négy olyan élelmiszer-összetevőre teszteli, amelyre nehéz lehet megemészteni: laktóz, fruktóz, inulin és szorbit.

Elérek és hátrányok egy pillanat alatt

Az alábbiakban áttekintjük az egyes élelmiszer -termékek és szolgáltatások előnyeiről és hátrányairól, amint azt a társaság kijelenti.

Az aire 179 dollárba kerül.

pros

 • A hidrogénszintek mérése
 • Csatlakozik az élelmiszermarble alkalmazáshoz a nyomon követéshez
 • Hasznos lehet az IBS -ben szenvedő emberek számára, A vékonybél baktériumok túlnövekedése (SIBO) és más emésztési feltételek
 • Személyre szabott eredményeket kínál
 • Hordozható
 • 1 éves garancia

< H3> hátrányok

 • Csak a hidrogénszintek mérése
 • Naponta 10 lélegzetet igényel, néhány óránként vett
 • A felhasználó számára rendszeresen belép az ételekbe, aludni, aludni , tünetek és stresszszintek az alkalmazásba

üzlet most

aire 2

Az Aire 2 249 dollárba kerül.

pros

 • A hidrogén- és metángázszintek mérése
 • Pontosabb betekintést nyújt
 • Hasznos lehet az IBS -sel élő emberek számára. , Sibo, vagy más emésztési feltételek
 • személyre szabott eredményeket nyújt
 • Csatlakozik az élelmiszermarble alkalmazáshoz a nyomon követéshez
 • HASZNÁLATI CSATLAKOZÁS
 • 1 éves garancia

COSS

 • Drágább modell
 • Napi 10 lélegzetet igényel, néhány óránként vett
 • A

 • megköveteli a felhasználóktól, hogy rendszeresen lépjenek be az ételekbe, az alvásba, a tünetekbe és a stresszszintekbe az alkalmazásba

BÁRTOZTATÁSOK

Élelmiszer -intolerancia készlet

Az élelmiszer -intolerancia készlet 49 dollárba kerül.

profi

 • Az emberek otthon használhatják a készletet
 • Segíthetnek a közös élelmiszer -összetevők intoleranciáinak azonosításában
 • A laktóz tesztelése, A fruktóz, a szorbit és az inulin
 • Az alkalmazás tartalmazza az alacsony fermentálható oligoszacharidok, diszacharidok, monoszacharidok és poliolok (FODMAP) recepteit, amelyek emésztési tüneteket okoznak néhány emberben

Cons.

 • megköveteli az Aire vagy az Aire 2 vásárlását és használatát. Kinek van az élelmiszermaraba?

  Az eszközök nem igényelnek receptet, és a vállalat kijelenti, hogy termékeit az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Európában szállítja.

  Az FoodMarble weboldal szerint termékei alkalmasak azok számára, akiknek élők:

  • IBS
  • laktóz- és tejipari intolerancia
  • Sibo

  Foodmarble figyelmezteti, hogy eszközei nem pontosan mérik vagy tesztelik a celiakia betegségét.

  A társaság azt írja, hogy eszközei alkalmassá válnak a gyermekek számára, de a felnőttnek fel kell felügyelnie őket. Termékei nem alkalmasak csecsemők számára.

  Az embernek orvossal kell együtt dolgozni, hogy megkapjaDiagnózis és kezelje az esetleges emésztési tüneteket. Az olyan tesztek, mint például a FoodMarble, nem helyettesíthetik az orvos rendszeres gondozását vagy tanácsát.

  Hogyan kell használni az FoodMarble

  FoodMarble lépésről lépésre nyújt utasításokat, amelyek részletezik az eszközök és az élelmiszer-intolerancia teszt használatát a weboldalán.

  Egy személy letöltheti az FoodMarble alkalmazást a Google Play -ről az Android készülékekhez vagy az iOS alkalmazásbolthoz. Ezután az alkalmazás használatához meg kell nyitniuk a FoodMarble -vel rendelkező fiókot.

  Az Aire vagy az Aire 2

  használatával az alkalmazáshoz beállított személy követheti ezeket a lépéseket az Aire vagy az Aire 2 használatához:

  1. Töltse fel és bekapcsolja az eszközt.
  2. Hagyja felmelegedni, hogy pontos leolvasást kapjon.
  3. Válassza ki a „Breat” lehetőséget a kezdőképernyőn.
  4. Faki ételek, stresszszintek, alvás és bármilyen tünet az alkalmazásban.

  A légzésvizsgálat három lépést foglal magában. Az embernek:

  1. 3 másodpercig tartsa a lélegzetét.
  2. Hozzon létre egy pecsétet az eszköz körül a szájukkal.
  3. Finoman fújja át az eszközt 5 másodpercig.

  Az eszköz leáll a teszt befejezése után. Az alkalmazás ezután megkezdi a nyomon követést és a minták bemutatását az általa fogyasztott ételekben. Ez betekintést nyújthat egy személy számára, hogy melyik ételre reagál, és azokat, amelyek nem.

  Az embernek a következő időkben napi tízszer ellenőriznie kell a lélegzetét:

  • Egyszer, amikor felkelnek
  • Egy órával később reggeli, majd óránként ebédig
  • Egy órával az ebéd után, majd óránként a vacsoráig

  A mintát meg kell ismételniük, amíg összesen tíz leolvasásuk lesz a napra.

  Az élelmiszer -intolerancia teszt használatával

  Az élelmiszer -intolerancia teszt használatához egy személynek meg kell rendelnie egy készletet a cég weboldalán, és letöltenie kell az FoodMarble alkalmazást.

  A készlet egy 6 hetes tervet követ, amely három szakaszra osztódik: kiindulási, visszaállítás és felfedezés.

  kiindulási érték

  A kiindulási szakasz magában foglalja az ember lélegzetelállító pontszámainak, a fodmap bevitelének, a tapasztalatokat, valamint a stressz és az alvási szintek képének felépítését. Az alkalmazás ezután összehasonlítja az ebből a szakaszból származó adatokat a Discovery szakasz adataival.

  Néhány ember számára a FODMAP anyagokat tartalmazó ételek emésztési tüneteket okozhatnak.

  reset

  A visszaállítási szakaszban az emberek kivágták a fodmap ételeket az étrendjükből. Ez a szakasz 1 hétig tart, amelynek során egy személy továbbra is naplózza étkezéseit, légzési pontjait, tüneteit, stresszét és alvási adatait.

  Discovery

  A felfedezési stádium magában foglalja a laktóz, a fruktóz, a szorbit és az inulin tesztelését. Egy személy hetente teszteli ezen összetevők egyikét, és továbbra is naplózza a szokásos adatait a tesztelés utolsó szakaszában.

  Az FoodMarble alkalmazás olyan recept-könyvtárat biztosít, amelyet az ember követhet a 6 hetes tesztelési időszak alatt.

  valóban működik -e az FoodMarble?

  FoodMarble eszközei és alkalmazásai segíthetnek az embereknek az IBS, SIBO vagy más emésztőrendszeri problémákkal, amelyek kimutatják az olyan ételeket, amelyek puffadást és gázt okoznak.

  Az eszközök hatékonyságáról korlátozott mennyiségű klinikai adat található. Néhány kutatás azonban pozitív eredményeket hozott.

  Egy 2019. évi tanulmány szerint az AIRE klinikailag pontos hidrogénméréseket nyújthat, akár 81, ppm (ppm) szintre. A szerzők azonban megjegyzik, hogy míg az Aire -eszköz azt sugallhatja, hogy egy személy laktóz -malabsorpcióval rendelkezik, nem tudja ellenőrizni, hogy az ember hogyan értelmezi adatait, és megváltoztatja viselkedését válaszként. Mint ilyen, ez arra késztetheti a felhasználókat, hogy szükségtelenül kerüljék el bizonyos ételeket.

  Vita folyik a kutatók között arról, hogy a FODMAP ételek csökkentése segít -e az olyan állapotú embereknek, mint például az IBS. Egyes tanulmányok azt sugallják, hogy az alacsony FODMAP -étrend csökkentheti a bélben a jótékony baktériumokat. Mások azt sugallják, hogy csökkenthetik az IBS -t és a gyulladásos bélbetegség tüneteit. Az ezen a területen végzett nagyobb tanulmányok segítenek tisztázni ezeket az eredményeket.

  A 2019. évi tanulmány szerzői megjegyzik, hogy az alacsony FODMAP -étrend nem fenntartható.

  Az embernek meg kell osztania az Aire eredményeit egy orvossal, hogy tájékozott elemzést, értelmezést és tanácsokat kapjon emésztési tüneteik kezelésére vagy kezelésére.

  Ügyfél -áttekintések és márkahírnév

  Az FoodMarble a TrustPilot -on összességében pozitív besorolást mutat.

  A közzététel időpontjában a jelenlegi átlagos besorolás az 5 csillagból 4,3 -ból áll, több mint 140 áttekintés alapján. Ezek közül 72% -a 5 csillaggal értékeli az élelmiszer -értéket, míg 16% -uk 4 csillagot ad neki.

  A pozitív megjegyzések megemlítik, hogy az Aire eszközök segítettek az embereknek kitalálni, hogy mely ételek kiváltják a kellemetlen emésztési tüneteket. A SIBO és az IBS -ben szenvedő emberek megemlítették, hogy ezeket az eszközöket hasznosnak találják a körülményeik kezelésében.

  A felhasználók körülbelül 8% -a negatív véleményt adott az FoodMarble -nek. Ezek megemlítették a szállítás, az ügyfélszolgálat és a pontatlan eredmények problémáit.

  Ajánlott alternatívák

  A következő vállalatok hasonló termékeket kínálnak az ember élelmezési válaszának nyomon követésére.

  • VIOME: Ez a vállalat olyan bél intelligencia -tesztet nyújt, amely hasonló az FoodMarble -teszthez. Megvizsgálja, hogy az ember mikrobiómja hogyan reagál a különböző élelmiszerekre és az egészségi állapotra. Az alkalmazás ezután betekintést nyújt az élelmiszerekbe, amelyeket az emberek enni tudnak az optimális bél egészségéhez. Tudjon meg többet a VIOME -ról.
  • Lumen: Ez a vállalat olyan lélegzetelállítói olvasót kínál, amely méri az ember CO2 kimenetét, betekintést nyújtva az anyagcserébe. Az alkalmazás ezután részleteket adhat a változásokról, amelyeket egy személy szükség esetén javíthat metabolizmusának javítása érdekében, ideértve a potenciálisan megváltoztatott alvási szokásokat és életmódjuk és étrendjük egyéb szempontjait.

  Foodmarble vs. versenytársak

  Az alábbi táblázat összehasonlítja az FoodMarble kínálatát hasonló termékekkel.

  Th> ár

  Mit mér, cél teszt type app csatlakozási képesség Hidrogéngázszintek segít meghatározni, hogy az élelmiszerek milyen tüneteket okoznak az IBS, SIBO és más emésztési körülmények között BRIEGH TEST Igen $ 179
  Aire 2 Hidrogén- és metángázszintek segít meghatározni, hogy az élelmiszerek milyen tüneteket okoznak az IBS, SIBO és más emésztési körülmények között légzésvizsgálat Igen $ 249
  bél mikrobiome egészség segít meghatározni az emésztőrendszer általános egészségi állapotát székletminta Igen $ 249 Metabolizmus segíti a metabolizmus javítását légzésvizsgálat Igen 249 USD 6 hónapra, 399 dollár 12 hónapra és 449 dollár 18 hónapra

  mikor vegye fel a kapcsolatot egy orvoshoz

  emberek Rendszeres hasi fájdalommal, puffadással, kellemetlenséggel vagy más emésztési tünetekkel való életben kell élni az orvossal.

  Az embernek meg kell mutatnia a tesztkészülékek bármely eredményét az orvosig, hogy tanácsot kapjon azok értelmezéséhez, és milyen étrend -életmód -változások hasznosak lehetnek, ha szükséges.

  A gyakran feltett kérdések

  Az alábbiakban néhány a leggyakrabban feltett kérdések az Foodmarble -rel kapcsolatban.

  Jó -e az FoodMarble?

  Egy 2019 -es tanulmány azt sugallja, hogy az Foodmarble Aire készülék pontosan 81 millió részre képes rögzíteni az adatokat.

  FoodMarble hasznos lehet néhány ember számára annak meghatározásában, hogy mely élelmiszerek okozják őket túlzott gázt, puffadást és hasi görcsöt. Ahhoz, hogy a tesztek a legpontosabb eredményeket biztosítsák, szükségük van egy személyre, hogy szánjon egy kis időt a szintek tesztelésére, az általuk fogyasztott ételek naplózására és a reakcióik rögzítésére.

  Mennyibe kerül az élelmiszer -tartós?

  Az FoodMarble két eszközt kínál különböző árakon. Az Aire 179 dollárba kerül, az Aire 2 pedig 249 dollárba kerül. A kísérő alkalmazás ingyenes, és nem igényel előfizetést vagy alkalmazáson belüli vásárlásokat.

  Egy személy rendelhet egy 6 hetes felfedezési tervet és a FODMAP tesztkészletet, amelyben a vállalat államok segíthetnek azonosítani a közös élelmiszer-alkatrészek intoleranciáját 49 dollárért. Az embernek a teszt használatához Aire eszközt kell használnia.

  Mit csinál az FoodMarble?

  Az élelmiszer -aire a hidrogénszintet méri a lélegzetben. Az AIRE 2 a hidrogén- és metánszintet méri. Ezek a mérések segíthetnek megmutatni, hogy az ember baktériumai melyek az ember bél mikrobiómában reagálnak, potenciálisan olyan tüneteket okozva, mint például puffadás, hasi fájdalom és túlzott gáz. Egy személy olyan adatokat használhat, amelyeket az Aire eszközök gyűjthetnek az étrend vagy az életmód megváltoztatására, ha szükséges, hogy csökkentsék ezeket a tünetek csökkentését. Az embernek mindig beszélnie kell egy orvossal, hogy értelmezze eredményeit.

  Hogyan használja az FoodMarble -t?

  Az FoodMarble kézi lélegző és egy alkalmazás kombinációját használja. Az embernek napi tízszeresére kell kipróbálnia a lélegzetét, és rögzítenie kell az általuk fogyasztott ételeket, és hogyan reagál az ételekre. Az alkalmazás ezután segít nyomon követni és kidolgozni az olyan élelmiszerekre vonatkozó ajánlásokat, amelyeket egy személynek el kell kerülnie a kellemetlen emésztési tünetek csökkentése érdekében.