FoodMarble Review: Λειτουργεί;

FoodMarble Review: Λειτουργεί;

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Το FoodMarble είναι μια εταιρεία τεχνολογίας υγείας που πωλεί συσκευές δοκιμών αναπνοής και μια εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS) και άλλα πεπτικά ζητήματα να εντοπίσουν τις δυσανεξίες τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτές οι συσκευές είναι ακριβείς.

Τα βακτήρια και άλλοι μικροοργανισμοί που ζουν στην πεπτική οδό ενός ατόμου ονομάζονται μικροβιοκτόνο. Το μικροβιοκτόνο ενός ατόμου είναι μοναδικό γι ‘αυτούς, γεγονός που μπορεί να αντιπροσωπεύει γιατί μερικοί άνθρωποι ανταποκρίνονται σε ορισμένα τρόφιμα διαφορετικά από τα άλλα. Τα τελευταία χρόνια, οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερο το μικροβιοκτόνο ως πιθανή οδό για τη θεραπεία της χρόνιας ασθένειας και τη βοήθεια με διάφορες άλλες συνθήκες υγείας. Για παράδειγμα, ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι το μικροβιοκτόνο μπορεί να επηρεάσει το IBS.

Το FoodMarble ανέπτυξε δύο συσκευές και μια εφαρμογή που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τα γεύματά τους και πώς αντιδρά το μικροβιώματά τους σε διαφορετικά τρόφιμα. Η έννοια πίσω από τις συσκευές περιστρέφεται γύρω από την αρχή ότι ορισμένα τρόφιμα αλληλεπιδρούν με το μοναδικό μικροβιοκτόνο ενός ατόμου διαφορετικά και μπορούν να αντιπροσωπεύουν υψηλότερα επίπεδα αερίου, φούσκωμα, δυσφορία και άλλα συμπτώματα σε μερικούς ανθρώπους.

Αυτό το άρθρο εξετάζει το εμπορικό σήμα FoodMarble, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων και της φήμης του. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές υπηρεσίες και προϊόντα και συμβουλές σχετικά με το πότε να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό σχετικά με τα πεπτικά προβλήματα.

Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα και είναι σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Τα ιατρικά νέα σήμερα ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία επιλογής και ελέγχου προϊόντων. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Τι είναι το foodmarble;

Το FoodMarble είναι μια εταιρεία τεχνολογίας υγείας που πωλεί δοκιμές αναπνοής για πεπτική υγεία.

Συσκευές τροφίμων μετράει πόσο αέριο τα βακτήρια στην απελευθέρωση του εντέρου ενός ατόμου κατά τη διάρκεια της πέψης χρησιμοποιώντας ένα δείγμα αναπνοής. Η εφαρμογή FoodMarble καταγράφει αυτό ως “ζύμωση”. Αυτά τα επίπεδα φυσικού αερίου μπορούν να υποδεικνύουν πόσο γρήγορα ή αργά ορισμένα σάκχαρα περνούν από το πεπτικό σύστημα ενός ατόμου, γεγονός που μπορεί να υποδείξει πόσο αποτελεσματικά το σώμα τους χωνεύει.

Ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσει ποια τρόφιμα μπορεί να έχουν μισαλλοδοξία. Μπορούν επίσης να παρακολουθούν τα γεύματά τους, τα επίπεδα άγχους και τα συμπτώματα ύπνου.

Το FoodMarble πωλεί δύο συσκευές δοκιμών αναπνοής, το Aire και το Aire 2. Και οι δύο συσκευές παρέχουν αναγνώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το μικροβιοκτόνο ενός ατόμου ανταποκρίνεται σε διαφορετικά τρόφιμα.

Μετά την αναπνοή στη συσκευή, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή FoodMarble για να καταγράψουν τα τρόφιμα που έτρωγαν, τυχόν αντιδράσεις που βίωσαν και πώς αισθάνθηκαν μετά το γεύμα ή το σνακ.

Σε συνδυασμό με την ανάγνωση από το προϊόν Aire, ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αναπτύξει μια κατανόηση των τροφίμων που προκαλούν υπερβολικό αέριο στην πεπτική τους οδό. Μπορούν στη συνέχεια να προσαρμόσουν τη διατροφή τους γύρω από τα τρόφιμα που δεν προκαλούν αυτήν την αντίδραση.

Το FoodMarble πωλεί επίσης ένα κιτ δυσανεξίας τροφίμων, ένα σχέδιο 6 εβδομάδων που δοκιμάζει τη δυσανεξία ενός ατόμου σε τέσσερα συστατικά τροφίμων που μπορεί να είναι δύσκολο να χωνέψει: λακτόζη, φρουκτόζη, ινουλίνη και σορβιτόλη.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με μια ματιά

παρακάτω είναι μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων κάθε προϊόντος και εξυπηρέτησης τροφίμων και υπηρεσίας όπως δήλωσε η εταιρεία.

Το aire κοστίζει $ 179.

PROS

 • Τα μέτρα των επιπέδων υδρογόνου
 • συνδέονται με την εφαρμογή FoodMarble για παρακολούθηση
 • μπορεί να είναι χρήσιμες για άτομα με IBS, Η υπερανάπτυξη του μικρού εντέρου (SIBO) και άλλες πεπτικές συνθήκες
 • προσφέρει εξατομικευμένα αποτελέσματα
 • Φορητό
 • Εγγύηση 1 ετών
 • H3> Cons

  • Τα μέτρα μόνο τα επίπεδα υδρογόνου
  • απαιτούν 10 αναγνώσεις αναπνοής την ημέρα, μερικές ληφθείσες ωριαίες
  • απαιτούν από τον χρήστη να εισάγει τακτικά τρόφιμα, ύπνο , τα συμπτώματα και τα επίπεδα στρες στην εφαρμογή

  κατάστημα τώρα

  aire 2

  Το Aire 2 κοστίζει $ 249.

  PROS

  • Τα μέτρα των επιπέδων αερίου υδρογόνου και μεθανίου
  • προσφέρουν ακριβέστερες γνώσεις
  • , SIBO ή άλλες πεπτικές συνθήκες
  • Παρέχει εξατομικευμένα αποτελέσματα
  • Συνδέεται με την εφαρμογή FoodMarble για την παρακολούθηση
  • έρχεται με μια θήκη μεταφοράς
  • 1ετής εγγύηση

  μειονεκτήματα

  • Το πιο ακριβό μοντέλο
  • απαιτεί 10 αναγνώσεις αναπνοής την ημέρα, μερικές ληφθείσες ωριαίες
  • Απαιτεί από τους χρήστες να εισέρχονται τακτικά σε τρόφιμα, ύπνο, συμπτώματα και επίπεδα στρες στην εφαρμογή

  Shop Now

  κιτ δυσανεξίας τροφίμων

  Το κιτ δυσανεξίας τροφίμων κοστίζει $ 49.

  PROS

  • Οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κιτ στο σπίτι
  • μπορούν να βοηθήσουν στην εντοπισμό δυσανεξιών σε κοινά συστατικά τροφίμων
  • δοκιμές λακτόζη, Η εφαρμογή φρουκτόζης, σορβιτόλης και ινουλίνης περιλαμβάνει συνταγές χαμηλές σε ζυμώσιμες ολιγοσακχαρίτες, δισακχαρίτες, μονοσακχαρίτες και πολυόλες (FODMAP), που προκαλούν συμπτώματα πεπτικού σε μερικούς ανθρώπους

  μειονεκτήματα

  • Απαιτεί την αγορά και τη χρήση του Aire ή Aire 2
  • Η προετοιμασία και η δοκιμή των διαφορετικών εξαρτημάτων τροφίμων διαρκεί 6 εβδομάδες

  κατάστημα τώρα

  Για ποιον είναι το foodmarble;

  Οι συσκευές δεν απαιτούν συνταγή και η εταιρεία δηλώνει ότι μεταφέρει τα προϊόντα της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του FoodMarble, τα προϊόντα της είναι κατάλληλα για άτομα που ζουν με: > Το SIBO

Το FoodMarble προειδοποιεί ότι οι συσκευές του δεν μετρούν με ακρίβεια ή δοκιμάζουν την κοιλιοκάκη.

Η εταιρεία γράφει ότι οι συσκευές της είναι κατάλληλες για παιδιά, αλλά ένας ενήλικας πρέπει να τα επιβλέπει. Τα προϊόντα του δεν είναι κατάλληλα για βρέφη.

Ένα άτομο πρέπει να συνεργαστεί με έναν γιατρό για λήψηΈχετε μια διάγνωση και αντιμετωπίστε τυχόν πεπτικά συμπτώματα που αντιμετωπίζουν. Οι δοκιμές όπως αυτές από το foodmarble δεν πρέπει να αντικαταστήσουν την τακτική φροντίδα ή συμβουλές από γιατρό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το FoodMarble

Το FoodMarble παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο χρήσης των συσκευών και της δοκιμής δυσανεξίας των τροφίμων στην ιστοσελίδα της.

Ένα άτομο μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή FoodMarble από το Google Play για συσκευές Android ή το App Store για iOS. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ανοίξουν έναν λογαριασμό με το FoodMarble για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

χρησιμοποιώντας το aire ή το aire 2

Μόλις ρυθμιστεί με την εφαρμογή, ένα άτομο μπορεί να ακολουθήσει αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσει το aire ή το aire 2:

 1. Φόρτιση και τροφοδοσία στη συσκευή.
 2. Αφήστε το να ζεσταθεί, ώστε να μπορεί να πάρει μια ακριβή ανάγνωση.
 3. Επιλέξτε “Breath” στην αρχική οθόνη.
 4. Log Food, επίπεδα άγχους, ύπνος και τυχόν συμπτώματα στην εφαρμογή.

Η δοκιμή αναπνοής περιλαμβάνει τρία βήματα. Ένα άτομο πρέπει:

 • Κρατήστε την αναπνοή τους για 3 δευτερόλεπτα.
 • Δημιουργήστε μια σφραγίδα γύρω από τη συσκευή με το στόμα τους.
 • Φυσήξτε απαλά τη συσκευή για 5 δευτερόλεπτα.
 • Η συσκευή θα κλείσει μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα ξεκινήσει την παρακολούθηση και την εμφάνιση μοτίβων στα τρόφιμα που τρώει ένα άτομο. Αυτό μπορεί να παρέχει σε ένα άτομο μια εικόνα σε ποια τρόφιμα ανταποκρίνονται και εκείνα που δεν το κάνουν.

  Ένα άτομο πρέπει να ελέγξει την αναπνοή του έως και 10 φορές την ημέρα στις επόμενες εποχές:

  • Μόλις σηκωθούν Πρωινό και στη συνέχεια ωριαία μέχρι το μεσημεριανό
  • μια ώρα μετά το γεύμα και στη συνέχεια ωριαία μέχρι το δείπνο

  Θα χρειαστεί να επαναλάβουν το μοτίβο μέχρι να έχουν συνολικά δέκα αναγνώσεις για την ήμερα.

  Χρησιμοποιώντας τη δοκιμή δυσανεξίας τροφίμων

  Για να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή δυσανεξίας τροφίμων, ένα άτομο πρέπει να παραγγείλει ένα κιτ στον ιστότοπο της εταιρείας και να κατεβάσετε την εφαρμογή FoodMarble.

  Το κιτ ακολουθεί ένα σχέδιο 6 εβδομάδων χωρισμένο σε τρία στάδια: βασική γραμμή, επαναφορά και ανακάλυψη.

  Βασική γραμμή

  Το στάδιο της βασικής γραμμής περιλαμβάνει την οικοδόμηση μιας εικόνας των βαθμολογιών αναπνοής ενός ατόμου, της πρόσληψης FODMAP, των συμπτωμάτων που βιώνουν και του στρες και των επιπέδων ύπνου τους. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα συγκρίνει δεδομένα από αυτό το στάδιο με δεδομένα από το στάδιο της ανακάλυψης.

  Για μερικούς ανθρώπους, τα τρόφιμα που περιέχουν ουσίες FODMAP μπορούν να προκαλέσουν πεπτικά συμπτώματα.

  Επαναφορά

  Στο στάδιο της επαναφοράς, οι άνθρωποι κόβουν τα τρόφιμα fodmap από τη διατροφή τους. Αυτό το στάδιο διαρκεί 1 εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα άτομο συνεχίζει να καταγράφει τα γεύματά του, τα σκορ αναπνοής, τα συμπτώματα, το άγχος και τα δεδομένα ύπνου.

  Discovery

  Το στάδιο της ανακάλυψης περιλαμβάνει τη δοκιμή λακτόζης, φρουκτόζης, σορβιτόλης και ινουλίνης. Ένα άτομο θα δοκιμάσει ένα από αυτά τα εξαρτήματα την εβδομάδα και θα συνεχίσει να καταγράφει τα συνήθη δεδομένα τους κατά τη διάρκεια αυτού του τελικού σταδίου δοκιμών.

  Η εφαρμογή FoodMarble παρέχει μια βιβλιοθήκη συνταγών που μπορεί να ακολουθήσει ένα άτομο καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών των 6 εβδομάδων.

  Λειτουργεί το foodmarble πραγματικά;

  Οι συσκευές και η εφαρμογή του FoodMarble μπορεί να βοηθήσουν τα άτομα με IBS, SIBO ή άλλα πεπτικά ζητήματα να καταλάβουν τα τρόφιμα που προκαλούν φούσκωμα και φυσικό αέριο.

  Υπάρχει περιορισμένη ποσότητα κλινικών δεδομένων σχετικά με την αποτελεσματικότητα των συσκευών. Ωστόσο, ορισμένες έρευνες έχουν προκαλέσει θετικά αποτελέσματα.

  Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019, το AIRE μπορεί να παρέχει κλινικά ακριβείς μετρήσεις υδρογόνου για επίπεδα έως 81 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm). Ωστόσο, οι συγγραφείς σημειώνουν ότι ενώ η συσκευή AIRE μπορεί να προτείνει ότι ένα άτομο μπορεί να έχει δυσαπορρόφηση λακτόζης, δεν μπορεί να ελέγξει πώς ένα άτομο ερμηνεύει τα δεδομένα του και αλλάζει τη συμπεριφορά του σε απάντηση. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες να αποφεύγουν άσκοπα ορισμένα τρόφιμα.

  Υπάρχει συζήτηση μεταξύ των ερευνητών σχετικά με το αν η μείωση των τροφίμων FODMAP βοηθά τα άτομα με συνθήκες όπως το IBS. Μερικές μελέτες υποδεικνύουν ότι οι δίαιτες χαμηλής FODMAP μπορούν να προκαλέσουν μείωση των ευεργετικών βακτηρίων στο έντερο. Άλλοι προτείνουν ότι μπορεί να μειώσουν τα IBS και τα συμπτώματα της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου. Μεγαλύτερες μελέτες σε αυτόν τον τομέα θα βοηθούσαν στην αποσαφήνιση αυτών των αποτελεσμάτων.

  Οι συγγραφείς της μελέτης του 2019 σημειώνουν ότι οι δίαιτες χαμηλής FODMAP δεν είναι βιώσιμοι.

  Ένα άτομο θα πρέπει να μοιράζεται τα αποτελέσματα του AIRE με έναν γιατρό για να λάβει ενημερωμένη ανάλυση, ερμηνεία και συμβουλές για τη διαχείριση ή τη θεραπεία των πεπτικών συμπτωμάτων του.

  Κριτικές πελατών και φήμη μάρκας

  Το FoodMarble έχει θετική βαθμολογία συνολικά για το TrustPilot.

  Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τρέχουσα μέση βαθμολογία είναι 4,3 από τα 5 αστέρια με βάση πάνω από 140 κριτικές. Από αυτά, το 72% ποσοστό τροφίμων σε 5 αστέρια, ενώ το 16% του δίνει 4 αστέρια.

  Τα θετικά σχόλια αναφέρουν ότι οι συσκευές Aire βοήθησαν τους ανθρώπους να καταλάβουν ποια τρόφιμα προκάλεσαν δυσάρεστα πεπτικά συμπτώματα. Τα άτομα με SIBO και IBS ανέφεραν ότι βρίσκουν αυτές τις συσκευές χρήσιμες για τη διαχείριση των συνθηκών τους.

  Περίπου το 8% των χρηστών έδωσε το FoodMarble αρνητική ανασκόπηση. Αυτά τα αναφερόμενα προβλήματα με τη ναυτιλία, την εξυπηρέτηση πελατών και τα ανακριβή αποτελέσματα.

  Συνιστώμενες εναλλακτικές λύσεις

  Οι ακόλουθες εταιρείες προσφέρουν παρόμοια προϊόντα για την παρακολούθηση των αντιδράσεων των τροφίμων ενός ατόμου.

  • Viome: Αυτή η εταιρεία παρέχει μια δοκιμή πληροφοριών εντέρου παρόμοια με τη δοκιμή του FoodMarble. Εξετάζει πώς το μικροβιοκτόνο ενός ατόμου ανταποκρίνεται σε διαφορετικά τρόφιμα και τη συνολική υγεία τους. Στη συνέχεια, η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες για τα τρόφιμα που μπορούν να φάνε οι άνθρωποι για βέλτιστη υγεία του εντέρου. Μάθετε περισσότερα για το Viome.
  • Lumen: Αυτή η εταιρεία προσφέρει έναν αναγνώστη αναπνοής που μετρά την παραγωγή CO2 ενός ατόμου, παρέχοντας πληροφορίες για το μεταβολισμό τους. Η εφαρμογή μπορεί στη συνέχεια να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που μπορεί να κάνει ένα άτομο για να βελτιώσει το μεταβολισμό του εάν είναι απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων δυνητικά μεταβαλλόμενων συνηθειών ύπνου και άλλων πτυχών του τρόπου ζωής και της διατροφής τους.

  FoodMarble εναντίον ανταγωνιστών

  Ο παρακάτω πίνακας συγκρίνει τις προσφορές του FoodMarble με παρόμοια προϊόντα.

  >

  Ζώντας με τακτικό κοιλιακό πόνο, φούσκωμα, δυσφορία ή άλλα πεπτικά συμπτώματα πρέπει να μιλούν με γιατρό.

  Ένα άτομο θα πρέπει να δείξει οποιαδήποτε αποτελέσματα από συσκευές δοκιμών σε γιατρό για να λάβει συμβουλές για το πώς να τα ερμηνεύσει και ποιες αλλαγές διατροφής ή τρόπου ζωής μπορεί να είναι χρήσιμες εάν απαιτείται.

  Συχνές ερωτήσεις

  Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με το FoodMarble.

  Είναι καλό foodmarble;

  Μια μελέτη 2019 υποδηλώνει ότι η συσκευή FoodMarble Aire μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια τα δεδομένα έως και 81 μέρη ανά εκατομμύριο.

  Το foodmarble μπορεί να είναι χρήσιμο για μερικούς ανθρώπους για να καθορίσουν ποια τρόφιμα τους προκαλούν υπερβολικό αέριο, φούσκωμα και κοιλιακή κράμπα. Για τις δοκιμές για την παροχή των πιο ακριβών αποτελεσμάτων, απαιτούν από ένα άτομο να πάρει κάποιο χρόνο για να δοκιμάσει τα επίπεδα του, να καταγράψει τα τρόφιμα που τρώνε κάθε μέρα και να καταγράψει τις αντιδράσεις τους.

  πόσο κοστίζει το foodmarble;

  Το FoodMarble προσφέρει δύο συσκευές σε διαφορετικές τιμές. Το Aire κοστίζει $ 179 και το Aire 2 κοστίζει $ 249. Η συνοδευτική εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί συνδρομή ή περιέχει αγορές εντός εφαρμογής.

  Ένα άτομο μπορεί επίσης να παραγγείλει ένα σχέδιο ανακάλυψης 6 εβδομάδων και το κιτ δοκιμής FODMAP που τα κράτη της εταιρείας μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δυσανεξιών σε κοινά εξαρτήματα τροφίμων για $ 49. Ένα άτομο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια συσκευή Aire για να χρησιμοποιήσει αυτό το τεστ.

  τι κάνει το foodmarble;

  Το foodmarble aire μετρά τα επίπεδα υδρογόνου στην αναπνοή. Το AIRE 2 μετρά τα επίπεδα υδρογόνου και μεθανίου. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να βοηθήσουν να δείξουν ποια τρόφιμα τα βακτήρια στο μικροβιοκτόνο του εντέρου ενός ατόμου αντιδρούν, ενδεχομένως προκαλώντας συμπτώματα όπως φούσκωμα, κοιλιακό πόνο και υπερβολικό αέριο. Ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει δεδομένα που συλλέγουν οι συσκευές AIRE για να κάνουν αλλαγές στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους, εάν είναι απαραίτητο για να μειώσουν αυτά τα συμπτώματα. Ένα άτομο πρέπει πάντα να μιλάει με έναν γιατρό για να ερμηνεύσει τα αποτελέσματά του.

  Πώς χρησιμοποιείτε το FoodMarble;

  Το FoodMarble χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ενός φορητού αναπνευστήρα και μιας εφαρμογής. Ένα άτομο θα πρέπει να δοκιμάσει την αναπνοή του χρησιμοποιώντας τη συσκευή έως και 10 φορές την ημέρα και να καταγράψει τα τρόφιμα που τρώνε και πώς ανταποκρίνονται στο φαγητό. Στη συνέχεια, η εφαρμογή βοηθά στην παρακολούθηση και την ανάπτυξη συστάσεων σχετικά με τα τρόφιμα που μπορεί να χρειαστεί να αποφευχθεί η αποφυγή της μείωσης των δυσάρεστων συμπτωμάτων του πεπτικού.

  Τι μετρά Σκοπός Τύπος δοκιμής ΣΥΝΔΕΣΗ APP Τιμή
  Επίπεδα αερίου υδρογόνου βοηθά στον προσδιορισμό των τροφίμων που προκαλούν συμπτώματα σε άτομα με IBS, SIBO και άλλες πεπτικές συνθήκες Δοκιμή αναπνοής Ναι $ 179
  βοηθά στον προσδιορισμό των τροφίμων που προκαλούν συμπτώματα σε άτομα με IBS, SIBO και άλλες πεπτικές συνθήκες δοκιμή αναπνοής Ναι $ 249
  Η Microbiome Health βοηθά στον προσδιορισμό της συνολικής υγείας της πεπτικής οδού δείγμα σκαμνιού ναι $ 249
  Μεταβολισμός Βοηθάει στη βελτίωση του μεταβολισμού δοκιμή αναπνοής Ναι $ 249 για 6 μήνες, $ 399 για 12 μήνες και $ 449 για 18 μήνες